Krangling

i et forhold er det viktig og krangle og diskutere litt. det er en måte og få ut hva man føler, og man får et innblikk i hvordan den andre har det. krangling kan ende i tårer, med taushet eller noe annet. mine krangler med han bare min endre ofte i tårer men så at vi klemmer og snakker ut, vi begge er ganske følsomme så det er vanskelig å holde tårene inne, men på en måte er det ganske fint, jeg føler vi får det bedre etter en liten krangel bare det ikke skjer ofte. man merker hvor glad og hvor mye man elsker hverandre for tanken på og miste hverandre er så uendelig vond. 

en gang ble han utrolig sur og når han blir sur slår han ofte i ting ikke i meg altså, så det var en gang han smelte hardt i døren og alle som var i huset kunne høre at vi kranglet, så det var litt pinlig. det gikk fint vi blir alltid venner igjen, som oftes fordi vi begge blir trist. han får ikke lov til og slå i ting siden han får vondt eller skader, så når han gjør det blir eg mer lei meg å pluss litt irritert. dette skjønner han så han prøver og gi seg, han trodde først at eg ble redd han men jeg kommer aldri til å være redd han, han kommer aldri til og gjøre meg noe. 

så ja eg liker at det er litt krangling bare ikke så mye så meg og han kranglet før, da var det krangling vær uke, men nå er det ca eå n gang i måneden så det er veldig bra. 

når krangling ender med å gå fra hverandre e det veldig dumt men jeg mener vis man er ment for hverandre så enten finner man tilbake til hverandre eller så blir man sammen å e sammen for alltid. 

så ikke vær redd for å si det man mener selv om man tror det kan bli krangling, altså man skal jo ikke si det vis det ikke er veldig viktig å sånne ting for man skal jo helst unngå å krangle for det skal ikke bli for mye krangling. men litt er bra så vis det er noe du virkelig vil si så bør man si det.

#si #hva #du #mener #be #you #krangling #be #happy #venner #for #alltid 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

crazythoughts

crazythoughts

18, Askøy

Kategorier

Arkiv

hits